Vegan Portobello Stroganoff

Vegan Portobello Stroganoff
Wegańskie Portobello Stroganoff jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, wegańskie nie-bulion wołowy, wegańskie krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kurczak Portobello Stroganoff, Beef & Portobello Mushroom Stroganoff, oraz Portobello i szpinak Stroganoff - 6 punktów.

Instrukcje

1
Whisk wegańska śmietana, 1/2 szklanka wody, mielona cebula, mąka, wegańskie bulion, czosnek w proszku, bazylia, i czarny pieprz w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegańska śmietanaWegańska śmietana
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Groszek Goya®Groszek Goya®
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ubij czerwone wino, oliwę z oliwek, sos sojowy, ocet balsamiczny i czosnek w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W naczyniu do pieczenia ułożyć czapki z grzybami ze skrzelami i na wierzch wlać mieszankę czerwonego wina. Marynować przez 20 minut, a następnie przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Usuń folię, Odwróć grzyby i kontynuuj pieczenie do bardzo miękkiej, o 10 minut więcej. Odstawić do ostygnięcia; grzyby pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
Podgrzać rondel rozpylony sprayem do gotowania na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby w sosie patelni, aż lekko rumiane, o 5 protokół; zmniejszyć ogień do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Sos śmietanowy wymieszać z grzybami. Nadal gotować i mieszać, aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół więcej. Jeśli sos stanie się zbyt gęsty, wymieszaj 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn