Vegan Portobello Stroganoff

Vegan Portobello Stroganoff
Wegańskie Portobello Stroganoff jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, wegańskie nie-bulion wołowy, wegańskie krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kurczak Portobello Stroganoff, Beef & Portobello Mushroom Stroganoff, oraz Portobello i szpinak Stroganoff - 6 punktów.

Instrukcje

1
Whisk wegańska śmietana, 1/2 szklanka wody, mielona cebula, mąka, wegańskie bulion, czosnek w proszku, bazylia, i czarny pieprz w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegańska śmietanaWegańska śmietana
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Ubij czerwone wino, oliwę z oliwek, sos sojowy, ocet balsamiczny i czosnek w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
W naczyniu do pieczenia ułożyć czapki z grzybami ze skrzelami i na wierzch wlać mieszankę czerwonego wina. Marynować przez 20 minut, a następnie przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Usuń folię, Odwróć grzyby i kontynuuj pieczenie do bardzo miękkiej, o 10 minut więcej. Odstawić do ostygnięcia; grzyby pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Podgrzać rondel rozpylony sprayem do gotowania na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby w sosie patelni, aż lekko rumiane, o 5 protokół; zmniejszyć ogień do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
8
Sos śmietanowy wymieszać z grzybami. Nadal gotować i mieszać, aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół więcej. Jeśli sos stanie się zbyt gęsty, wymieszaj 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn