Vegan Portobello Stroganoff

Vegan Portobello Stroganoff
Wegańskie Portobello Stroganoff jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 265 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, wegańskie nie-bulion wołowy, wegańskie krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Kurczak Portobello Stroganoff, Beef & Portobello Mushroom Stroganoff, oraz Portobello i szpinak Stroganoff - 6 punktów.

Instrukcje

1
Whisk wegańska śmietana, 1/2 szklanka wody, mielona cebula, mąka, wegańskie bulion, czosnek w proszku, bazylia, i czarny pieprz w misce. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wegańska śmietanaWegańska śmietana
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Ubij czerwone wino, oliwę z oliwek, sos sojowy, ocet balsamiczny i czosnek w innej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W naczyniu do pieczenia ułożyć czapki z grzybami ze skrzelami i na wierzch wlać mieszankę czerwonego wina. Marynować przez 20 minut, a następnie przykryć naczynie do pieczenia folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Pieczarki pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Usuń folię, Odwróć grzyby i kontynuuj pieczenie do bardzo miękkiej, o 10 minut więcej. Odstawić do ostygnięcia; grzyby pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
7
Podgrzać rondel rozpylony sprayem do gotowania na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby w sosie patelni, aż lekko rumiane, o 5 protokół; zmniejszyć ogień do niskiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Sos śmietanowy wymieszać z grzybami. Nadal gotować i mieszać, aż zgęstnieje, 1 do 2 protokół więcej. Jeśli sos stanie się zbyt gęsty, wymieszaj 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn