Vegan Peanut Butter Pie
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 403 kalorie, 9g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Go Dairy Free ma 50 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mleko kokosowe, ekstrakt z wanilii, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Baked Peanut Butter Banana Donuts with Chocolate Peanut Butter Glaze (Gluten Free + Vegan).
Instrukcje
Otwórz puszkę mleka kokosowego i zgarnij całą śmietanę do małej miski do mieszania. Nie będziesz musiał wodnistej cieczy na dnie dla tego przepisu. Za pomocą mikserów ręcznych ubij krem kokosowy, aż będzie gęsty i sztywny, przypominający bitą śmietanę (zajmie to kilka minut).
Dodać cukier puder i ubić do śmietany. Przykryj miskę i włóż do lodówki.Wymieszać tofu, biały cukier, i wanilia w blenderze, aż będzie gładka.
Dodać masło orzechowe i bita mieszanka kokosowa. Zmiksować ponownie do uzyskania kremowej konsystencji. Łyżka do ciasta.Schłodzić w lodówce przez kilka godzin lub przez noc (aż do uzyskania jędrności).