Vegan Mango Colada
Przepis Wegańskie Mango Coladan jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, całe 30, i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 332 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką banana, mleko ryżowe, kawałki ananasa i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis od Go Dairy Free ma 2 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mango Colada, Mango Colada, oraz Mango Colada Parfait dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj mleko ryżowe, banan i ananas na gładką masę.Przy włączonym silniku dodaj kawałki mango przez strzał. Uważaj na rozpryski.
Dodać kokosa i dać mu jeden końcowy blend aż gładka.Jeśli jest zbyt gęsty, po prostu dodaj trochę więcej mleka ryżowego. Jeśli podoba Ci się bardziej mroźny, zmiksuj trochę lodu.