Vegan Creme Brulee

Vegan Creme Brulee
Przepis Vegan Creme Brulee jest gotowy w około 23 minuty i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz płatki agaru, tak smaczny waniliowy napój z mleka kokosowego, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób robiło ten przepis, a 511 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegański Banan Kokosowy Creme Brulee, Wegańskie Babeczki Z Maślanką Creme Brulee, oraz Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym naczyniu ubij skrobię na 1/2 szklanki mleka beverage.In średni garnek, ubić Pozostałe 1-1 / 2 szklanki napoju mlecznego, mleko kokosowe, masło nerkowca, brązowy cukier, syrop klonowy, wanilia i agar. W razie potrzeby możesz zmiksować składniki za pomocą blendera zanurzeniowego, aby usunąć wszystkie grudki lub zmiksować je w blenderze.Włączyć ogień do medium i kontynuować ubijanie, doprowadzając mieszaninę do prawie wrzenia.Powoli ubijamy mieszankę mleczno-skrobiową.Kontynuuj gotowanie, ubijając przez około 3 minuty, uważając, że mieszanina nie zagotuje się, ale pozostaje bardzo gorąca. Szybko się zagęści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło NerkowcaMasło Nerkowca
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
SkrobiaSkrobia
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
AgarAgar
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Wlać mieszaninę do czterech dań crème brûlée lub ramekinów, będą one dość pełne i pozostaw do schłodzenia w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub przez noc.Tuż przed podaniem wyjąć crème brulees z lodówki i odstawić na 5 do 10 minut, aby lekko podgrzać potrawy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
Posypać 1 do 2 łyżeczek cukru na wierzchu i za pomocą palnika, roztopić cukier, aby utworzyć chrupiącą warstwę na wierzchu. Jeśli nie masz palnika, umieść stojak na górnym poziomie w piekarniku. Włączyć piekarnik do broil, i umieścić ramekins pod brojlerem na 2 minuty (ta metoda może zmiękczyć crème brûlée dotyk).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Cheddar BeztłuszczowyCheddar Beztłuszczowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn