Vegan Chai Tiramisu
Przepis Vegan Chai Tiramisu jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 259 kalorii. Na $3.45 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis od Go Dairy Free Ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone nasiona kopru włoskiego, zmielone goździki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie super. Spróbuj Vegan Chai Tiramisu, Chai Tiramisu bezglutenowe, oraz Wegańskie Lody Chai dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki słodkiej śmietany ubijamy razem w robocie kuchennym, aż zostaną dokładnie połączone. Dusić na średnim ogniu przez 5 minut. Schłodzić przez co najmniej godzinę.
Połącz suche składniki. Przygotuj zamiennik jaj EnerG w sekcji ladyfinger.
Wymieszać ze wszystkimi mokrymi składnikami. Złóż mokre składniki do suchej mieszanki. Załaduj worek z ciastem. Przełóż ciasto na 3 "Długie, 1" szerokie ciasteczka, pozostawiając około 1 " odstęp między każdym ciastkiem.
Piec na 350 stopniach przez 18 minut. Opcja: nie rura ciasto, ale wypełnić prostokątną patelnię ciasto z ciasta około 1 " wysoki i piec ciasto przez 25 minut.Zaparz herbatę chai.
Wymieszać przyprawy i odstawić na bok. Zanurz każdą ladyfinger w herbacie chai przez około 3 sekundy. Wyłożyć dno naczynia do pieczenia palcami lady. Lekko posmaruj je odrobiną chai.
Rozłóż około ½ " słodkiej śmietany na wierzchu pani palców. Powtórz ten proces, tworząc kolejną warstwę lady fingers i słodkiej śmietany.
Mieszankę przypraw posypać wierzchnią warstwą słodkiej śmietany. Schłodzić tiramisu przez co najmniej 30 minut.