Vegan Bean Taco Filling

Vegan Bean Taco Filling
Przepis Vegan Bean Taco Filling jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mąkę kukurydzianą, salsę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Nadzienie taco z fasoli Pinquito i Quinoa, Nadzienie taco z czarnej fasoli i papryki, oraz Kale, indyk i Taco z czarną fasolą-Plus 5 sposobów użycia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu. Wymieszać z cebulą, czosnek, i papryka; gotować do miękkości. Wymieszać z puree fasolowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać mąkę kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
3
Wymieszać w kminku, papryka, cayenne, chili w proszku, i salsa. Przykryć i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PaprykaPapryka
KminekKminek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn