Vasco da Gama

Vasco da Gama
Ten przepis służy 2 i kosztuje $9.29 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 1112 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kminku, strąki kardamonu, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Halibut a la Vasco con Albuias en Salsa Verde (Halibut po baskijsku z białą fasolą i sosem ziołowym) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby garam masala-przyprawione syrop jabłkowy, tosty wszystkie przyprawy w średnim rondlu na małym ogniu, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać jabłecznik i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i dodać cukier. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cydr wchłonie smak z przypraw, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Wyjąć z ognia i ostudzić, a następnie przecedzić do słoika i przechowywać w lodówce. Cydr można przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Zielone Jabłko1 Duże Zielone Jabłko
4
Aby przygotować koktajle, dodaj bourbon, syrop jabłkowy przyprawiony garam masala i szkocką do shakera koktajlowego i napełnij lodem. Mieszać do dobrze schłodzone, co najmniej 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam MasalaGaram Masala
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
Scotch WhiskeyScotch Whiskey
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
5
Dodaj dużą kostkę lodu do dwóch staromodnych szklanek. Odcedź koktajl równomiernie między dwoma przygotowanymi szklankami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji3 Plasterki świeżego Rabarbaru I Więcej Do Dekoracji
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
6
Każdą szklankę udekorować suszonym chipsem jabłkowym i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia7
Magazyn