Vary Aminanana (Collard Greens and Rice)

Vary Aminanana (collard Greens and Rice) może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka brązowego ryżu, sól, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Niewiele osób naprawdę lubi to Południowe danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Spicy Collard greens & rice, Bomba Southern Kurczak z czerwoną fasolą i ryżem i zieleni Collard, oraz Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda).
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Saute pomidory, cebula, i imbir w gorącym oleju, aż pomidory dopiero zaczynają mięknąć, 2 do 3 protokół. Wymieszać collard zielone kawałki do mieszaniny pomidorów; gotować, aż zielenie zaczną mięknąć, o 1 minutę więcej.
Przenieś mieszaninę pomidorów do powolnej kuchenki; dodaj wodę, ryż i sól.
Gotować na Medium, aż woda zostanie całkowicie wchłonięta, około 4 godzin. Doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem do smaku.