Vandaag ' s Dutch East Cocoa
Vandaag ' s Dutch East Cocoan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 205g tłuszczu, oraz w sumie 3745 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 16,41 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, sproszkowanego imbiru, mleka w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać gorącą mieszankę kakao, możesz podążać za tym daniem głównym z Gorący Mus Kakaowy jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 16 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Holenderskie Klopsiki Z Indii Wschodnich, Holenderskie Babeczki Kakaowe, oraz Dutch Cocoa Popsicles with Vanilla Bean Magic Shell dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli chcesz udekorować bitą śmietaną kaffir-klon, włóż syrop klonowy do zamykanego słoika z liśćmi limonki kaffir i zaparz przez 24 godziny. Po naparze usuń liście limonki i dodaj klon do ciężkiej śmietany. Bicz za pomocą miksera elektrycznego lub w pojemniku z biczem ISI. Bitą śmietanę można przechowywać, przechowywać w lodówce, przez noc.
Aby zrobić pikantną gorącą mieszankę kakao, dodaj Holenderskie kakao, cukier, mleko w proszku, brązowy cukier, sól, cayenne, cynamon i imbir do dużej miski.
Ubijać do równomiernego wymieszania.
Aby napój, podgrzać mleko i pikantne gorące kakao wymieszać w średnim rondlu, stale ubijając, aż będzie bardzo gorąco.
Zdjąć z ognia, dodać Drambuie i Bols Genever.
Podawać w kubku z bitą śmietaną kaffir-klon w razie potrzeby.