Vampiros Mexicanos (Wampiry Meksykańskie)
Przepis Vampiros Mexicanos (Meksykańskie wampiry) jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz srebrną tequilę, sodę o smaku cytrusowym, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cebula i makaron, Mexicanos, Wampiry, Strzeż Się, oraz Czosnkowe babeczki, które ochronią Cię przed wampirami w Halloween.
Instrukcje
Napełnij szklankę typu highball (Long) lodem; wlej tequilę, sangritę, sodę cytrusową, sok z limonki i proszek do przypraw owocowych. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.