Vampiros Mexicanos (Wampiry Meksykańskie)

Vampiros Mexicanos (Wampiry Meksykańskie)
Przepis Vampiros Mexicanos (Meksykańskie wampiry) jest gotowy w około 5 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 1. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz srebrną tequilę, sodę o smaku cytrusowym, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Cebula i makaron, Mexicanos, Wampiry, Strzeż Się, oraz Czosnkowe babeczki, które ochronią Cię przed wampirami w Halloween.

Instrukcje

1
Napełnij szklankę typu highball (Long) lodem; wlej tequilę, sangritę, sodę cytrusową, sok z limonki i proszek do przypraw owocowych. Wymieszać, aby dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
TequilaTequila
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia0
Magazyn