Upadłe Ciasto Czekoladowe

Upadłe Ciasto Czekoladowe
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 511 kalorii, 7G białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Jeśli 1,15 zł za porcję spada w budżecie, Upadłe ciasto czekoladowe może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, masło, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe Ciasto Sufletowe, Tort Suflet Czekoladowy Fallen, oraz Ciasto czekoladowe z sosem wiśniowo - czerwonym winem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko masełkospringform patelni i kurzu z cukrem, tappingout nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Połącz czekoladę, olej i 1/2 filiżanki w dużej żaroodpornej misce. Ustaw overa rondel z gotującej się wody i ciepła, często mieszając, aż do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Usuń Bowl z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Oddzielić 4 jajka, umieszczając białka i łyżki w oddzielnych miseczkach średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodaj proszek kokosowy, wanilię, sól,1/4 szklanki cukru i pozostałe 2 jajka do miski z żółtkami i ubijaj, aż mieszanina będzie gładka. Stopniowo mieszanka żółtka białego do mieszaniny czekolady, dobrze się mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Używając miksera elektrycznego na dużej prędkości,ubijaj białka, aż będą spienione. Z mixerrunning, stopniowo ubić w 1/2 szklanki cukru; beatuntil twarde szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Delikatnie złóż białka w czekoladziemixture w 2 dodatkach, składając tylko do momentu, aż nie zostaną połączone między dodatkami. Scrapebatter do przygotowanej patelni; gładki wierzch ispylić z pozostałymi 2 łyżkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec, aż top jest nadmuchany i zaczynając tocrack i ciasto odciąga się od krawędzi patelni, 35-45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś do stojaka z drutui niech ciasto ostygnie całkowicie na patelni (ciasto zapadnie się w środku i pęknie dalej, jak ostygnie). DO AHEAD: ciasto może być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryć na patelni i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubij śmietanę, mascarpone i cukier w średniej misce, aż utworzą się miękkie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Usuń boki formy sprężynowej z ciasta. Kopiec bita śmietana mieszanka incenter ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn