Unscotti Tra Vigne (po upieczeniu)
Unscotti (po upieczeniu) Tra Vigne może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 113 kalorii. Ten wegetariański przepis na lakto ovo jest przeznaczony dla 40 osób i kosztuje 32 centy za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką szarą sól, nasiona anyżu, proszek do pieczenia i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 15% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak fasolka szparagowa Tra Vigne, stek Ragú New-Tra Dish z parmezanem i pieczony tahong (pieczone małże z polewą majowo-chili).
Instrukcje
Przesiej mąkę, proszek do pieczenia i sól i odłóż na bok. W misie miksera wyposażonego w łopatkę utrzyj masło z cukrem kryształem na jasną i puszystą masę.
Mieszając, dodaj brązowy cukier.
Dodaj jajka, mieszankę mąki i nasiona anyżu. Ubijaj na niskich obrotach, aż ciasto zacznie się łączyć.
Dodać migdały i wymieszać tylko do rozprowadzenia. Nie przepracuj się. Na posypanej mąką stolnicy uformuj z ciasta wałek, spłaszcz go, ułóż na blasze do pieczenia i schładzaj przez 2 godziny, aby ciasto odpoczęło. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wyłóż blachę do pieczenia papierem pergaminowym. Ciasto podzielić na 2 równe części na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Używając rąk, zwiń każdą porcję w wałek o średnicy około 3 cali. Posyp obficie cukrem kryształem.
Ułożyć bułki na przygotowanej blasze do pieczenia i lekko docisnąć, aby lekko je spłaszczyć. Kłody powinny być oddalone od siebie o kilka cali.
Piec, aż będzie twardy i jasnobrązowy, około 1 godziny lub dłużej. Ciasto po nakłuciu palcem powinno być twarde w dotyku, nie zapadać się ani nie zapadać.
Przed podaniem poczekaj, aż polana całkowicie ostygną. Wersja: Spróbuj zastąpić 1/2 szklanki ziaren kakaowych 1/2 szklanki migdałów. Dodadzą subtelnego czekoladowego smaku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Cuvee ślubne Iron Horse z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Cuvee ślubne Żelaznego Konia]()
Cuvee ślubne Żelaznego Konia
To najbardziej romantyczna szampana Iron Horse. Opisujemy je jako niebezpiecznie, rozkosznie łatwe do picia, owocowe, wytrawne i eleganckie, z drobnymi bąbelkami i niezwykle długim finiszem.