Uniwersalny Sos Marinara

Uniwersalny Sos Marinara
Uniwersalny sos Marinara może być tylko sos, którego szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 12 i kosztuje 1,85 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku żarówki, kminek, przyprawy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Uniwersalny Sos Marinara, Uniwersalny Sos Jagodowy, oraz Uniwersalny Sos Do Zanurzania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu i gotować czosnek, aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Spuścić nadmiar oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Wymieszać w całości pomidory, pomidory pokrojone w kostkę, zielone chiles, pasta pomidorowa, kapary, zielone oliwki, pietruszka, czapki z grzybami portobello, chrzan, SOS habanero i cukier. Doprawić włoską przyprawą, oregano i kminkiem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki4 Duże Kapelusze Pieczarek Portobello, Usunięte Trzony I Blaszki
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
SOS HabaneroSOS Habanero
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Posiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które LubiszPosiekany Koperek Lub Dowolne świeże Zioła, Które Lubisz
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia28
Rodzaje PotrawSos
Magazyn