Uniwersalny Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Uniwersalny budyń chlebowy. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz vanillan ekstrakt, chleb, margaryna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Uniwersalny Wegański Chleb Focaccia, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Uniwersalna Mieszanka Owsiana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce do mieszania wlać gorące mleko na chleb. Zmiksuj jajka, granulowany słodzik SPLENDA® i wanilię. Mieszaninę jajek wymieszać z mieszaniną chleba i dobrze wymieszać.
Roztopić margarynę i wlać do patelni o wymiarach 9x13 cali.
Mieszankę chlebową zalać margaryną.
Piec przez 40 minut, lub do firmy i złoty kolor.
Podawać na ciepło lub na zimno.