Union Square Cafe Puree z rzepy z chrupiącą szalotką
Union Square Cafe puree rzepa z chrupiącą szalotką jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pietruszki, sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Union Square Café Fried Chicken, Koktajl jabłkowy z Union Square Cafe, oraz Tłuczona żółta rzepa z chrupiącą szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rzepy umieścić w dużym garnku z zimną wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż będą forktender, o 15 protokół.
Przełóż rzepy przez ricer lub czysty w robocie kuchennym; odstawić.
Tymczasem, w głębokim rondlu na średnim ogniu, podsmażyć szalotki w maśle, aż zmienią się na złoty kolor, o 15 protokół. Łyżką szczelinową usunąć szalotki i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Ustawić ciężki rondel na średnim ogniu.
Dodać śmietanę i 1 łyżkę masła i doprowadzić do duszenia.
Dodać rzep, energicznie wymieszać i doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową.
Łyżka czystego na talerze i udekorować obficie szalotki i lekko z pietruszką.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;