Przepis Uncle Bubba ' s Seafood Nachos jest gotowy w około 25 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 1093 kalorii, 57g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, sól i pieprz, pieprz jack ser, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 6 fanów. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Ciasto z owocami morza wujka Bubby, Skrzydła wujka Bubby, oraz Krabowe Martini wujka Bubby dla podobnych receptur.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć czosnek do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj mięso krabowe, krewetki, i przegrzebki i saute przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crabmeat
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Dodać śmietanę, czosnek w proszku, parmezan, sól i pieprz, do smaku, do owoców morza i mieszać przez 2 do 3 minut, aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Sos Pomidorowy Hunt's®
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Wyjąć mieszankę owoców morza z ognia i zalać chipsami tortilla. Top nachos z rozdrobnionej sałaty, pico de gallo, jalapenos, i duży dollop kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.