Ulubiony Pieczony Plamiak
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Ulubiony pieczony plamiak może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 18,46 zł / porcja, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 755 kalorii, 149g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz miracle whip, filety z plamiaka, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ulubiony Pieczony Plamiak, Plamiak Pieczony, oraz Plamiak Pieczony.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Lekko posmaruj dużą blachę z masłem.
Połowę cebuli posypać równomiernie na blasze.
Filety pokroić na 2 lub 3 sztuki.Grube kawałki robię cieńsze, krojąc część za pomocą noża i rozkładając na płasko.
Filety układamy na cebuli w jednej warstwie.Filety pokrywać równomiernie, nie za grubo, cudownym biczem.(Rozsuwam palcem.)
Posypać równomiernie pozostałą połówką cebuli.
Każdy kawałek ryby posypać lekko włoską przyprawą.
Piec w temperaturze 325 stopni F, aż do zakończenia, o 15-20 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Haddock bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.