Ulubione włoskie kanapki z wołowiną

Jeśli masz około 8 godzin i 20 minut do spędzenia w kuchni, Ulubione włoskie kanapki z wołowiną mogą być świetnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 397 kalorii . Za 1,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób przepadało za tym śródziemnomorskim daniem. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka pieczeni karkówki wołowej, bazylii, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 50% punktów , co oznacza solidność. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Ulubione włoskie kanapki z wołowiną , Włoska kanapka z wołowiną lub wołowina Pepperoncini z powolnej kuchenki oraz Włoska kanapka z wołowiną z wolnowaru lub Wołowina Pepperoncini .
Instrukcje
Odcedzić pepperoncini, zachowując płyn.
Usuń i wyrzuć łodygi papryki; odłóż paprykę na bok.
Pokrój pieczeń na duże kawałki; umieść jedną trzecią mięsa w 5-qt. powolna kuchenka.
W małej misce połącz przyprawy; posypać połową wołowiny.
Ułóż warstwę połowy pozostałego mięsa, następnie cebulę i pepperoncini.
Na wierzch wlej płyn pepperoncini.
Dodaj pozostałe mięso do wolnowaru; posypać pozostałymi przyprawami.
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Rozdrobnić wołowinę dwoma widelcami. Za pomocą łyżki cedzakowej podawaj wołowinę i paprykę w bułkach.