Ulubione włoskie kanapki z wołowiną

Ulubione włoskie kanapki z wołowiną
Jeśli masz około 8 godzin i 20 minut do spędzenia w kuchni, Ulubione włoskie kanapki z wołowiną mogą być świetnym przepisem bez nabiału do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 397 kalorii . Za 1,86 USD za porcję ten przepis pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób przepadało za tym śródziemnomorskim daniem. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka pieczeni karkówki wołowej, bazylii, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 50% punktów , co oznacza solidność. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Ulubione włoskie kanapki z wołowiną , Włoska kanapka z wołowiną lub wołowina Pepperoncini z powolnej kuchenki oraz Włoska kanapka z wołowiną z wolnowaru lub Wołowina Pepperoncini .

Instrukcje

1
Odcedzić pepperoncini, zachowując płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
2
Usuń i wyrzuć łodygi papryki; odłóż paprykę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Pokrój pieczeń na duże kawałki; umieść jedną trzecią mięsa w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Dodaj wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
5
W małej misce połącz przyprawy; posypać połową wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ułóż warstwę połowy pozostałego mięsa, następnie cebulę i pepperoncini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Na wierzch wlej płyn pepperoncini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
8
Dodaj pozostałe mięso do wolnowaru; posypać pozostałymi przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
9
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-9 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie. Rozdrobnić wołowinę dwoma widelcami. Za pomocą łyżki cedzakowej podawaj wołowinę i paprykę w bułkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn