Ulubione danie pierogów

Ulubione danie pierogów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ulubionego Chow pierogów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 428g białka, 484g tłuszczu, oraz w sumie 7212 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 1 i kosztuje 31,88 zł / porcja. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 godzin. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, rosół z kurczaka, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Hamburgery Bluegrass ze słodką pieczoną kukurydzą Chow-Chow i szynką wiejską, Jak gotować yaki-chow, skrzyżowanie yakisoban i chow mein, oraz Gotuj książkę: Big Mama ' s Chow-Chow.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj marchew, seler i fasolkę szparagową i gotuj, stale mieszając, aż całkowicie zmiękną, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Dodaj szpinak i gotuj, często mieszając, aż będzie gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
4
Dodaj wołowinę, bulion i pomidory i gotuj, energicznie mieszając trzepaczką, aby rozbić kawałki mięsa. Gotować, mieszając od czasu do czasu trzepaczką, aż mięso nie będzie już różowe, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Dodać płatki owsiane do mieszaniny i gotować, stale mieszając, aż płatki owsiane wchłonie płyn i mieszanina ma konsystencję gęstej pasty (może trzeba ją rozcieńczyć wodą).
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki OwsianePłatki Owsiane
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
6
Przenieść mieszaninę do pojemników bezpiecznych dla zamrażarki, pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie zamrozić.
7
Wyjąć pojemniki z zamrażarki, aby rozmrozić co najmniej dwa dni przed potrzebą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W30 hrs
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn