Ulubione Ciasteczka Z Melasą
Ulubione ciasteczka z melasą mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Ten przepis zawiera 36 porcji z 90 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Za 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga proszku do pieczenia, mąki, mielonego cynamonu i mielonych goździków. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, który można poprawić. 10 dni ciasteczek: Ciasteczka z melasy do żucia, Ciasteczka Z Czerwonego Aksamitu: Ulubione Ciasto Toczone Ciasteczka, oraz Ciasteczka Melasowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W misce masło śmietankowe i cukier. Ubij melasę i jajko.
Połącz suche składniki; stopniowo dodawać do kremowej mieszanki. Schłodź przez 1 godzinę lub do uzyskania jędrności.
Uformuj w 1 cal. kulki; ułożyć na natłuszczonych blachach do pieczenia. Naciśnij płasko szklanką zamoczoną w cukrze.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekkiego zrumienienia. Ostudzić na stojakach z drutu.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 320 dolarów za butelkę.
![Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado]()
Kolekcja Taittinger Taittinger autorstwa Sebastiao Salgado
Pięknie intensywne aromaty kwiatowe, ze śladami wiciokrzewu, obfitych rodzynek, gorących, miodowych owoców i zielonych śliwek. Świeże, tłuste i giętkie smaki pomagają winu zrównoważyć i nasycić.Wykonane z wyselekcjonowanych winogron Chardonnay i Pinot Noir uprawianych w najlepszych mikroklimatach w Szampanii. Chardonnay jest zbierany z Grand Cru z Côte des Blancs, a Pinot Noir pochodzi z Grand Crus z Montagne de Reims i krawędzi Vallée de la Marne.Po zbiorach winogrona są prasowane natychmiast w domach prasowych w winnicach. Pierwsze tłoczenie to tylko sok używany do tego wina. Mieszanie następuje po fermentacji pierwotnej, końcowe cuvée kończy fermentację wtórną w butelce w chłodnych piwnicach Taittingera.O Sebastião SalgadoSebastião Salgado urodził się w 1944 roku w Aimorés w Brazylii. Dorastając w rodzinie ośmiorga dzieci na farmie rodziców, zafascynował się otaczającym go światem przyrody, od spacerów po lesie, patrzenia ze wzgórz i słuchania pociągówktóre przewoziły lokalne minerały. Po studiach ekonomicznych w szkole Sebastião postanowił zmienić karierę i zostać fotografem, skupiając się na swojej miłości do natury. Fotografie Sebastião Salgado wyrażają tragedie ludzkie i środowiskowe, a takzawsze udaje się znaleźć niezwykłe piękno, oferując w ten sposób promyk nadziei. Jego praca koncentruje się na bioróżnorodności planety, podkreślając to, co nie zostało przekształcone przez ludzi. Zdjęcie wybrane do kolekcji Taittinger to stwierdzenie tego, co najbardziej uniwersalne i oryginalne: życie, proste i spokojne.