Ulubione burrito Madonny
Przepis Ulubione Burrito Madonny jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka majonezu tofu, tortille, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Burrito de Pollo (burrito z kurczaka), McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu, oraz Pineapple Dak Bulgogi Burrito (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Burrito).
Instrukcje
Umieścić soczewicę na patelni na średnim ogniu z wystarczającą ilością wody, aby pokryć dno, i ogrzać powoli, stale mieszając; odstawić.
Rozgrzać olej sezamowy na średnim ogniu na oddzielnej patelni. Podsmaż marchewkę, fasolkę szparagową i sól morską przez 2-3 minuty. (
W razie potrzeby dodaj 1-2 łyżki wody.) Odstawić. Rozgrzej tortille w tosterze.
Rozłóż majonez tofu na tortillach. Napełnij zieleni sałatkowej, mieszanki marchew-zielona fasola, kiszona kapusta, plastry awokado, i soczewicy.