Ulubiona Pizza PW
Ulubiona Pizza PW może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 492 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól koszerną, pomidory winogronowe, drożdże instant i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ulubiona Pizza taty, Ulubiona Pizza tatusia, oraz Moje Ulubione Ciasto Na Pizzę dla podobnych receptur.
Instrukcje
Drożdże posypać 1 1/2 szklanki ciepłej (Nie letniej) water.In mikser, Mąkę połączyć z solą. Mikser pracuje z małą prędkością (z uchwytem łopatkowym), skropić oliwą z oliwek, aż połączy się z mąką. Następnie wlać mieszaninę drożdży / wody i wymieszać, aż się połączy.Zalać oddzielną miskę mieszającą lekką mżawką oliwy z oliwek i uformować ciasto w kulkę. Wrzucić do pokrycia ciasta w oliwie z oliwek, następnie przykryć miskę szczelnie folią i przechowywać w lodówce, aż będzie to potrzebne. *** Najlepiej wyrobić ciasto z co najmniej 24-godzinnym wyprzedzeniem, A 3-4 dni to nawet better.TO zrobić pizzę: rozgrzać piekarnik brojlerów.Pokrój bakłażana cienko.
Posypać obie strony koszerną solą i wstawić do sitka w zlewie. Odstawić na 20 do 30 minut. Bakłażan opłukać lekko w zimnej wodzie, a następnie osuszyć plastry między warstwami ręczników papierowych.Pomidory z winogron pokroić na pół wzdłuż i wrzucić do miski z mielonym czosnkiem.Mozzarellę pokroić bardzo cienko.
Pokroić plastry bakłażana na czwarte części i wymieszać z oliwą z oliwek. Ułóż na blasze do pieczenia i umieść 8 cali pod brojlerem.Dusić przez 3 minuty, następnie wrzucić wokół i dusić kolejne 3 protokół.
Wyjąć patelnię z piekarnika i dodać mieszankę pomidorowo-czosnkową. Dusić przez 2 do 3 minut, a następnie usunąć i odstawić. (Może to zrobić 1 godzinę wcześniej.) Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Skropić oliwę z oliwek na dużej blasze do pieczenia i użyć palców, aby dokładnie pokryć.
Z miski wyjąć połowę ciasta na pizzę. Rozciągnij ciasto na pizzę w duży prostokąt, naciskając palcami, aby zakończyć formowanie. Ciasto będzie bardzo cienkie.Lekko skropić trochę oliwy z oliwek na ciasto i za pomocą palców do smarowania.
Połóż plastry mozzarelli na powierzchni ciasta.
Rozłóż warzywa na całej powierzchni sera. Top z parmezanem.
Piec przez 10 do 12 minut, lub aż skorupa jest złoty kolor i ser jest bąbelkowy.
Wyjąć z patelni i pokroić nożem do pizzy.