Ulubiona Lasagna Wszech Czasów
Wszechczasów ulubiona lasagne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Mieszanka parmezanu, twarogu, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 54%. Spróbuj Moje Ulubione Gumbo, All Time Favorite-Gulab Jamun, oraz Moje ulubione ciasteczka czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. gotować kiełbasę, cebula, i czosnek na średnim ogniu w dużej patelni dla 8 do 10 minut lub aż kiełbasa jest w pełni gotowane, często mieszając.
Dodaj sos spaghetti i bazylii do kiełbasy; ciepła przez.
[Wskazówka dotycząca CZYSZCZENIA: gdy blat kuchenki jest chłodny, wytrzyj wszelkie rozpryski oleju lub wycieki chusteczkami dezynfekującymi Clorox®*. Po zakończeniu przemyć ręce.]
Połącz twaróg, 3/4 szklanki parmezanu, jajko, pietruszkę i pieprz w średniej misce.
Łyżka 1/2 szklanki sosu równomiernie na dnie prostokątnego naczynia do pieczenia 3-quart. Na wierzchu równomiernie wymieszać 3 makarony, 1/3 mieszanki twarogowej, 1/3 sera mozzarella i 1/3 pozostałego sosu, równomiernie rozprowadzając składniki. Powtórz proces dla 2 pozostałych warstw.
Posypać 1/4 szklanki parmezanu na górze. Przykryć folią.
Piec przez 30 minut. Odkryć i piec 20 minut więcej lub aż rumiane i makaron są miękkie.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.