Ultra Kremowy Sernik Deluxe
Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 7G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 1,06 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 89 smakoszy i kucharzy. Mieszanka placów graham cracker, twarożek, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ultra kremowy sernik Czarno-biały, Sernik Czekoladowy Ultra, oraz Ultra Kremowe Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. przygotuj skorupę z wyprzedzeniem, mieszając wszystkie składniki razem i naciskając na dole i lekko w górę boki masłem 9 calowy Okrągły springform patelni. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.Beat serek w dużej misce do mieszania, aż będzie bardzo miękki i kremowy. Staraj się nie dodawać do niego dodatkowego powietrza. Jeśli używasz miksera stojącego, użyj osprzętu łopatkowego i ustaw go na niższą prędkość. Jeśli używasz ręcznego miksera, użyj niskiej prędkości i łyżki do mieszania.Ubić w ekstraktach z wanilii, pomarańczy i cytryny.W osobnej misce wymieszaj cukier, mąkę i sól, a następnie wymieszaj (ponownie, używając najniższej prędkości) z serem śmietankowym.
Dodawać jajka po jednym na raz, dokładnie mieszając po każdym jajku.
Dodać śmietanę i wymieszać lub ubić na niskim poziomie, aż zostanie włączona.
Wlać ciasto na patelnię.Ustaw patelnię w chłodnym miejscu i pozostaw na 5 do 10 minut. Pęcherzyki powietrza unoszą się do góry w okresie stania, co pomoże sernik upiec gęstsze.
Pieczemy sernik w temperaturze 350 stopni F przez 15 minut.Po 15 minutach, bez otwierania drzwi piekarnika, zmniejsz ciepło do 200 stopni i ustaw timer na jedną godzinę. Po upieczeniu sernika przez godzinę w temperaturze 200, wyłącz piekarnik i lekko otwórz drzwi. Ciasto pojawi się wiggly i niegotowane w środku, ale krawędź powinna być ustawiona.
Ostudzić w piekarniku (uchylone drzwi) przez 15 minut.
Przenieś do kontrataku i ostrożnie poluzuj krawędzie nożem – pomoże to zapobiec pękaniu podczas chłodzenia.Schłodzić na stojaku w temperaturze pokojowej przez około godzinę.
Przełożyć do lodówki na ostatni chłód. Ciasto powinno być gotowe do podania po 3 godzinach, ale lepiej jest po 12, więc jeśli możesz poczekać, podaj go w 2 dniu.