Ultra Chrupiące Burgery
Przepis Ultra chrupiące hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,83 zł za porcję. To danie główne ma 521 kalorii, 51g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, olej roślinny, polędwica wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ultra-Chrupiące Pieczone Ziemniaki, Bardzo chrupiące młode ziemniaki z czosnkiem, ziołami i cytryną, oraz Chrupiące Hamburgery Z Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Mięso zmielić bezpośrednio na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Nie zbierając mięso, podzielić go na cztery stosy na blasze do pieczenia i delikatnie nacisnąć stosy na paszteciki około 4-cale szerokości i 1/2-cala grubości. Pary powinny pozostać luźne i mieć poszarpane krawędzie. Obficie doprawić solą i pieprzem. Używając szerokiej szpatułki, ostrożnie odwróć paszteciki (niektóre mogą się rozpadać - wystarczy ponownie je połączyć). Drugą stronę przyprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce do momentu użycia (Można przechowywać na tacy przykrytej folią w lodówce do 1 dnia).
Rozgrzać olej roślinny w grubym dnie 8-calowej patelni sauté na dużym ogniu aż do palenia. Ostrożnie przenieść patty na patelnię i gotować bez ruchu, aż ciemne formy skorupy, o 2 1/2 protokół (Otwórz okno, Rozbroić alarm przeciwpożarowy, i być przygotowanym na odpryski). Używając szpatułki, ostrożnie odwróć patty i top z serem. Kontynuuj gotowanie przez jedną do dwóch minut dłużej, aż do osiągnięcia pożądanej doneness (patty będzie co najmniej średnie, ale nadal pozostanie soczyste nawet do dobrze zrobione)
W międzyczasie, w razie potrzeby umieścić ogórki i cebulę na dnie bułki burger. Top z gotowane patty, zamknąć bułki, i jeść natychmiast. Powtórz z pozostałych hamburgerów, odrzucając wszystkie, ale 1 łyżeczka tłuszczu z patelni między hamburgery.