Ultra Chrupiące Burgery

Ultra Chrupiące Burgery
Przepis Ultra chrupiące hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,83 zł za porcję. To danie główne ma 521 kalorii, 51g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 29 smakoszy i kucharzy. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, olej roślinny, polędwica wołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ultra-Chrupiące Pieczone Ziemniaki, Bardzo chrupiące młode ziemniaki z czosnkiem, ziołami i cytryną, oraz Chrupiące Hamburgery Z Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wał paszowy, ostrze i 1/4-calową matrycę młynka do mięsa w zamrażarce, aż do dobrze schłodzonego. W międzyczasie umieścić kawałki mięsa na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między każdym kawałkiem i umieścić w zamrażarce na 10 minut, aż mięso będzie twarde, ale nie zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
(usuń Wszelki Rdzeń)(usuń Wszelki Rdzeń)
2
Połączyć mięso w dużej misce i wrzucić do połączenia. Mięso zmielić bezpośrednio na pergaminie lub wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Nie zbierając mięso, podzielić go na cztery stosy na blasze do pieczenia i delikatnie nacisnąć stosy na paszteciki około 4-cale szerokości i 1/2-cala grubości. Pary powinny pozostać luźne i mieć poszarpane krawędzie. Obficie doprawić solą i pieprzem. Używając szerokiej szpatułki, ostrożnie odwróć paszteciki (niektóre mogą się rozpadać - wystarczy ponownie je połączyć). Drugą stronę przyprawić solą i pieprzem i przechowywać w lodówce do momentu użycia (Można przechowywać na tacy przykrytej folią w lodówce do 1 dnia).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
4
Rozgrzać olej roślinny w grubym dnie 8-calowej patelni sauté na dużym ogniu aż do palenia. Ostrożnie przenieść patty na patelnię i gotować bez ruchu, aż ciemne formy skorupy, o 2 1/2 protokół (Otwórz okno, Rozbroić alarm przeciwpożarowy, i być przygotowanym na odpryski). Używając szpatułki, ostrożnie odwróć patty i top z serem. Kontynuuj gotowanie przez jedną do dwóch minut dłużej, aż do osiągnięcia pożądanej doneness (patty będzie co najmniej średnie, ale nadal pozostanie soczyste nawet do dobrze zrobione)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
W międzyczasie, w razie potrzeby umieścić ogórki i cebulę na dnie bułki burger. Top z gotowane patty, zamknąć bułki, i jeść natychmiast. Powtórz z pozostałych hamburgerów, odrzucając wszystkie, ale 1 łyżeczka tłuszczu z patelni między hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn