Ultimate Slow-Cooked Pot Roast
Ultimate Slow-Cooked Pot Roast jest bezmleczne przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 297g białka, 194g tłuszczu, oraz w sumie 3770 kalorii. Na 22,4 zł za porcję, ten przepis okładki 83% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać baby portobello grzyby, mąka, pieczeń z wołowiny chuck, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Pieczeń Garnkowa Wolno Gotowana, oraz Pieczeń Wieprzowa Wolno Gotowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Wymieszać zupę, zupę mix, Wino i czosnek w 6-quart powolnej kuchence. Wymieszać z marchewką, ziemniakami i selerem. Wierzch z tymiankiem, liśćmi laurowymi i rozmarynem. Top z wołowiną. Przykryć i gotować na niskie 7 do 8 godzin lub aż wołowina i warzywa są przetargu widłowego.
Wyjąć wołowinę z kuchenki, przykryć i ogrzać.
Usunąć i wyrzucić liście laurowe, rozmaryn i tymianek.
Mieszaj mąkę i wodę w małej misce, aż mieszanina będzie gładka. Wymieszać mieszaninę mąki i grzybów w kuchence. Przykryć i gotować na wysokiej przez 10 minut lub aż mieszanina zagotuje się i zgęstnieje, a grzyby są miękkie.