Ultimate Grillowany Stek
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 39 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 45 i kosztuje 26 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz balsamiczny sos winegret, czosnek, liście oregano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Wędzony / Grillowany Stek Ultimate Flank, The Ultimate Steak Sandwich, oraz Ultimate Steak Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki; rezerwy 1/4 szklanki.
Wlać pozostałą mieszaninę sosu stek na steki w płytkim naczyniu szklanym; włączyć równomiernie płaszcz obie strony steku z sosem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Usunąć steki z marynaty; wyrzucić marynatę.
Steki z grilla 4 do 5 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Steki pokroić na pół; podawać z sosem reserved.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot]()
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.