Ukąszenia polędwicy wołowej na łóżku z rukolą

Ukąszenia polędwicy wołowej na łóżku z rukolą
Ukąszenia polędwicy wołowej na łóżku z rukolą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1871 kalorii, 95g białka, oraz 59G tłuszczu. Na 12,87 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka rukoli, szalotki, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki Wołowe Pieczone Z Rukolą I Pieczarkami, Kanapki z polędwicy wołowej z majonezem ziołowym i rukolą, oraz Sous Vide Polędwica Wołowa Z Sosem Rukola Chimichurri dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Bułkę tartą wymieszać z natką pietruszki, serem. Rozgrzać olej i czosnek na małym ogniu do zaparzenia smaku, 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Wlać olej do bułki tartej i połączyć, aby równomiernie rozprowadzić i zwilżyć bułkę tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Mięso doprawić solą i pieprzem. Płaszcz mięso w mieszaninie okruchów chleba do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Rozłóż mięso na blasze do pieczenia i dusić, aż chrupiące i mięso jest miękkie, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Podawać mięso na łóżku z rozdrobnionej rukoli z makaronem obok, takich jak Pikantny Krab i wermiszel. Wycisnąć sok z cytryny na wołowinę i rukolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
KrabKrab
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Umieść duży garnek z wodą, aby się zagotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Dodać makaron i słoną wodę. Gotuj do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
9
Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia, podgrzać głęboką patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i masło. Do rozgrzania oleju i masła dodać pokruszone płatki czerwonej papryki, czosnek i szalotki, saute 3 protokół, dodać grzyby shiitake i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół więcej. Deglazować patelnię z sherry lub wina Marsala, rozsypać w krabmeat-uczucie na kawałki muszli, jak idziesz. Podgrzać składniki przez około minutę, wymieszać pomidory i podgrzać przez 2 do 3 minut. Wymieszać pół na pół lub śmietanę i zmniejszyć ogień do najniższego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
CrabmeatCrabmeat
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Makaron po ugotowaniu odcedzić do al dente i wymieszać z sosem i Krabem. Top z serem, jeśli jest używany, i bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KrabKrab

Składniki

1Średnia żółta cebula, posiekanarukola posiekanarukola posiekana10liście bazylii, rozdrobnioneliście bazylii, rozdrobnione3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiWłoskie okruchy chleba, eyeball itWłoskie okruchy chleba, eyeball it1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)masło pokrojone na małe kawałkimasło pokrojone na małe kawałki794Orzechy dowolne (posiekane)pokruszone pomidory San Marzanopokruszone pomidory San Marzano596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipół na pół lub krem, gałka ocznapół na pół lub krem, gałka oczna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwytrawne sherry lub Marsalawytrawne sherry lub Marsala1Garśćpietruszka płaska, posiekanapietruszka płaska, posiekana2goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek extra-virgin, zobacz to, plus trochę do mżawkioliwa z oliwek extra-virgin, zobacz to, plus trochę do mżawki2(zima)oliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelnioliwa z oliwek extra virgin, 2 obroty patelni1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiParmigiano-Reggiano, kilka garściParmigiano-Reggiano, kilka garści4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozdrobnione Romano lub Parmigiano, twój wybór, opcjonalnieRozdrobnione Romano lub Parmigiano, twój wybór, opcjonalnie1(może być lub przeglądać)pokruszone płatki czerwonej papryki, gałka oczna, średni do pikantnego poziomu ciepłapokruszone płatki czerwonej papryki, gałka oczna, średni do pikantnego poziomu ciepła454Orzechy dowolne (posiekane)wermiszelwermiszel4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprzSól i pieprz2szalotka, cienko pokrojonaszalotka, cienko pokrojona227Orzechy dowolne (posiekane)grzyby shiitake, łodygowe i cienko pokrojonegrzyby shiitake, łodygowe i cienko pokrojone454Orzechy dowolne (posiekane)cienkie spaghetticienkie spaghetti4steki z polędwicy, o grubości 1 cala, pokrojone na kawałki wielkości kęsasteki z polędwicy, o grubości 1 cala, pokrojone na kawałki wielkości kęsa227Orzechy dowolne (posiekane)masa po odsączeniu, grudki krabów, rozdrobnionemasa po odsączeniu, grudki krabów, rozdrobnione
TrudnośćTwardy
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia64
Magazyn