Ukraińska zupa z kapusty słodko-kwaśnej
Ukraińska kapusta słodko-kwaśna wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta zupa ma 150 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz ocet jabłkowy, masło, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Zupa z kapusty słodko-kwaśnej, Zupa Z Kapusty Słodko-Kwaśnej Z Koperkiem, oraz Zupa Wołowo-Kapustna Słodko-Kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, podsmażyć jabłko i cebulę na maśle do miękkości. Wymieszać z kapustą i saute przez 5 Więcej minut.
Wlać bulion i ocet; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i wymieszać z cukrem, solą, pieprzem, nasionami selera i rodzynkami. Gotować na wolnym ogniu przez godzinę. Wymieszać z masłem jabłkowym.