Ujawniono: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Pulled Pork And Smoking Process

Ujawniono: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Pulled Pork And Smoking Process
Ujawniono: Dinosaur Bar-B-Que ściśle tajne ciągnięta wieprzowina i proces palenia jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier w koszernej soli, granulowanej cebuli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć granulowaną cebulę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z Food Republic ma 83 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow-Prażone Chipotle wieprzowe-Chipotle dodaje taki specjalny akcent do ciągniętej wieprzowiny, każdy będzie chciał poznać swój sekret, Tajny Składnik (Chipotle): Smażona Ryba Smażona Na Gorąco Chipotle, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Będziesz miał resztki.Do BBQ Pork butt: zrzucić 9 filiżanek z wiórów hickory w misce, przykryć wodą i pozwolić im moczyć przez pół godziny lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odcedzić i podzielić je między 6 kwadratów folii aluminiowej. Owinąć w poszczególne pakiety, szturchając otwory w górnej części. Odłogowanie
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Zdejmij stojak na grilla i odpal grilla. Podczas gdy to się dzieje, wymieszaj olej i wytrzyj. Potrzyj to po całym tyłku wieprzowym. Gdy węgle są dobre i gorące, ułóż je na jednej stronie DNA grilla i ustaw 2 paczki wiórów drewnianych bezpośrednio na węglach. Umieść miskę kroplową wypełnioną ½ cala wody po stronie przeciwnej do węgli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Umieść stojak na grilla z powrotem na miejscu. Ustaw Tyłek wieprzowy, grubą stronę do góry, nad miską ociekową i zamknij pokrywę. Po około pół godzinie sprawdź temperaturę grilla. Powinien osiąść do 225° do 250°. Jeśli jest cieplej, zamknij otwory wentylacyjne. Jeśli jest chłodniej, otwórz je trochę. Sprawdzaj temperaturę grilla co godzinę przez następne 7 do 8 godzin i dokonuj regulacji. Jeśli temperatura spadnie do 200° lub mniej, dodaj kilka gorących nowych brykietów do stosu szarych węgli, zamknij pokrywę i otwórz nieco otwory odpowietrzające. Sięgnij do grilla z kilkoma szczypcami po tym, jak Tyłek wieprzowy palił przez 1 ½ godziny, i usuń stare paczki z wiórów drewnianych. Wrzucić dwie nowe paczki owiniętych folią wiórów na węgle. Powtórzyć po kolejnych 1 ½ godziny. Po tym, jak kolby wieprzowe były na grillu przez 4 do 5 godzin, osiągnąłeś niezbędną penetrację dymu. Powinien być bogaty mahoń brązowy, a temperatura wewnętrzna powinna wynosić około 155°. Chwytaj mięso szczypcami, wyjmij je z grilla i zawiń szczelnie w folię. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Włożyć owinięty folią Tyłek wieprzowy z powrotem na patelni i przykryć grill. Teraz zamykasz się w soczystości mięsa, gdy nadal gotujesz. Zajmie to kolejne 3 do 3 ½ godziny. Tak więc kontynuuj pracę, aby utrzymać równą temperaturę od 225° do 250°. Wieprzowina odbywa się, gdy można wcisnąć w dół na folii i nie odskakuje z powrotem lub kiedy można wyciągnąć kość łopatkową łatwo bez bardzo dużego oporu. Wyjmij owinięty folią Tyłek wieprzowy z grilla i pozostaw go na 10 do 15 minut (nadal pokryty folią). Otwórz folię i zdejmij czapkę z tłuszczu na wierzchu mięsa, a następnie wyciągnij łopatkę (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś). Ostrożnie odciągnij mięso, usuwając widoczny tłuszcz i tkankę łączną. Rozdrobnij mięso, zgniatając je między palcami-ciemne mięso będzie łatwo rozdrabniać, ale być może będziesz musiał rozdzielić bielsze mięso na sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Wyciągniętą wieprzowinę przekładamy na patelnię do pieczenia i polewamy sosem Mutha. Użyj go od razu lub przykryj folią i przewiń do piekarnika 200°. Teraz jest gotowy do pakowania w rolki na kanapki. Pamiętaj, aby podać trochę więcej sosu Mutha przy stole.Więcej przepisów na grilla na Food Republic: Grill Żabnica na Kości
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
ŻabnicaŻabnica
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Żeberka grillowe z sosem Cola
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Z Grillażeberka Z Grilla
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
ColaCola
8
Grillowany boczek z sosem Stekowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn