Ujawniono: Dinosaur Bar-B-Que Top-Secret Pulled Pork And Smoking Process

Ujawniono: Dinosaur Bar-B-Que ściśle tajne ciągnięta wieprzowina i proces palenia jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 51g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś cukier w koszernej soli, granulowanej cebuli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć granulowaną cebulę, można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z Food Republic ma 83 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Slow-Prażone Chipotle wieprzowe-Chipotle dodaje taki specjalny akcent do ciągniętej wieprzowiny, każdy będzie chciał poznać swój sekret, Tajny Składnik (Chipotle): Smażona Ryba Smażona Na Gorąco Chipotle, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki wymieszać w misce. Będziesz miał resztki.Do BBQ Pork butt: zrzucić 9 filiżanek z wiórów hickory w misce, przykryć wodą i pozwolić im moczyć przez pół godziny lub tak.
Odcedzić i podzielić je między 6 kwadratów folii aluminiowej. Owinąć w poszczególne pakiety, szturchając otwory w górnej części. Odłogowanie
Zdejmij stojak na grilla i odpal grilla. Podczas gdy to się dzieje, wymieszaj olej i wytrzyj. Potrzyj to po całym tyłku wieprzowym. Gdy węgle są dobre i gorące, ułóż je na jednej stronie DNA grilla i ustaw 2 paczki wiórów drewnianych bezpośrednio na węglach. Umieść miskę kroplową wypełnioną ½ cala wody po stronie przeciwnej do węgli.
Umieść stojak na grilla z powrotem na miejscu. Ustaw Tyłek wieprzowy, grubą stronę do góry, nad miską ociekową i zamknij pokrywę. Po około pół godzinie sprawdź temperaturę grilla. Powinien osiąść do 225° do 250°. Jeśli jest cieplej, zamknij otwory wentylacyjne. Jeśli jest chłodniej, otwórz je trochę. Sprawdzaj temperaturę grilla co godzinę przez następne 7 do 8 godzin i dokonuj regulacji. Jeśli temperatura spadnie do 200° lub mniej, dodaj kilka gorących nowych brykietów do stosu szarych węgli, zamknij pokrywę i otwórz nieco otwory odpowietrzające. Sięgnij do grilla z kilkoma szczypcami po tym, jak Tyłek wieprzowy palił przez 1 ½ godziny, i usuń stare paczki z wiórów drewnianych. Wrzucić dwie nowe paczki owiniętych folią wiórów na węgle. Powtórzyć po kolejnych 1 ½ godziny. Po tym, jak kolby wieprzowe były na grillu przez 4 do 5 godzin, osiągnąłeś niezbędną penetrację dymu. Powinien być bogaty mahoń brązowy, a temperatura wewnętrzna powinna wynosić około 155°. Chwytaj mięso szczypcami, wyjmij je z grilla i zawiń szczelnie w folię.
Włożyć owinięty folią Tyłek wieprzowy z powrotem na patelni i przykryć grill. Teraz zamykasz się w soczystości mięsa, gdy nadal gotujesz. Zajmie to kolejne 3 do 3 ½ godziny. Tak więc kontynuuj pracę, aby utrzymać równą temperaturę od 225° do 250°. Wieprzowina odbywa się, gdy można wcisnąć w dół na folii i nie odskakuje z powrotem lub kiedy można wyciągnąć kość łopatkową łatwo bez bardzo dużego oporu. Wyjmij owinięty folią Tyłek wieprzowy z grilla i pozostaw go na 10 do 15 minut (nadal pokryty folią). Otwórz folię i zdejmij czapkę z tłuszczu na wierzchu mięsa, a następnie wyciągnij łopatkę (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś). Ostrożnie odciągnij mięso, usuwając widoczny tłuszcz i tkankę łączną. Rozdrobnij mięso, zgniatając je między palcami-ciemne mięso będzie łatwo rozdrabniać, ale być może będziesz musiał rozdzielić bielsze mięso na sznurki.
Wyciągniętą wieprzowinę przekładamy na patelnię do pieczenia i polewamy sosem Mutha. Użyj go od razu lub przykryj folią i przewiń do piekarnika 200°. Teraz jest gotowy do pakowania w rolki na kanapki. Pamiętaj, aby podać trochę więcej sosu Mutha przy stole.Więcej przepisów na grilla na Food Republic: Grill Żabnica na Kości
Żeberka grillowe z sosem Cola
Grillowany boczek z sosem Stekowym