Ugotuj książkę: żeberka miodowe
Jeśli 2,13 zł za porcję wpadnie w twój budżet, ugotuj książkę: żeberka miodowe mogą być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 519 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz szalotki, gruba sól i pieprz, gruba sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Gotuj książkę: żeberka Fleishera, Ugotuj książkę: wędzone żeberka pieczone w piecu, oraz Gotuj książkę: Figa i krem miodowy Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Ułóż stelaż żeberek, mięsisty bok do góry, na dużej patelni do pieczenia i posyp je obficie solą i pieprzem.
Wyjmij patelnię z piekarnika i posmaruj 1/2 szklanki miodu na żebrach.
Odcedzić płyn do gotowania z patelni.
Żeberka szczotkować z innym 1/2 szklanki miodu i piec, aż żeberka są gotowane przez i rumiane i błyszczące, 15 protokół. Następnie wyjmij patelnię z piekarnika i pozwól żeberkom lekko ostygnąć.
Umieść żebra na desce do krojenia i rozetnij je, krojąc między kościami. Ułóż je na talerzu, i posypać szalotki nad nimi.
Pozostałą 1 szklankę miodu wlać do miski i podawać z żeberkami, wraz z miską soli morskiej, do posypania.