Ugotuj książkę: zwęglone przegrzebki morskie z wędzoną solą morską
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 0g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Jeśli 63 grosze za porcję wpadnie w twój budżet, ugotuj książkę: zwęglone przegrzebki morskie z wędzoną solą morską mogą być świetne jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać Viking sól, oliwa z oliwek, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Ugotuj książkę: przegrzebki z przecierem Grochowym i szynką, oraz Ugotuj książkę: surowe przegrzebki z zielonym jabłkiem i Dashi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku oliwek Rozgrzej piekarnik do 82°.
Oliwki przeciąć na pół i usunąć pestki.
Rozprowadzić oliwki na pergaminie wyłożonej blachy do pieczenia i piec do wyschnięcia, 1 do 1 1/2 godziny.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia. Z grubsza posiekać oliwki. Odstawić.
W przypadku przegrzebków odciągnij mięśnie i odrzuć. Szalotki natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i białym pieprzem.
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu.
Umieść przegrzebki po bokach na patelni i sear tylko krawędzie, obracając je w razie potrzeby. Przegrzebki nadal powinny być rzadkie.
Aby służyć, pokroić przegrzebki na pół w poprzek i umieścić 4 połówki na każdym talerzu, pokroić bok do góry.
Każdą połowę udekorować suszonymi oliwkami, wędzoną solą i czarnym pieprzem.
Skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia na przegrzebki i udekorować każdy talerz szczypiorkiem.