Ugotuj książkę: włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym
Przepis gotować książkę: włoski chleb i zupa kapuściana z masłem szałwiowym może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 854 kalorie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jeśli masz czosnek, rozmaryn, kapusta włoska, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Serious Eats ma 2 fanów. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, Włoska Zupa Chlebowo-Kapuściana Z Masłem Szałwiowym, oraz Włoska zupa Chlebowo-kapuściana z masłem szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. doprowadzić bulion do wrzenia w dużym rondlu i dodać kapustę i jarmuż. Gotować przez kilka minut, aż zmięknie (być może trzeba to zrobić w dwóch partiach).
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Kapustę wyjąć do dużej miski, pozostawiając wywar na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Wylewamy wywar delikatnie na wierzch, aż dojdzie do wierzchniej warstwy. Wciśnij ponownie w dół i posyp pozostałą fontinę i parmezan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Fontina
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
4
Dodać szczyptę pieprzu i skropić oliwą dobrej jakości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez około 30 minut, lub do chrupiącego i złocistego na wierzchu.