Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem

Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka kieliszka wina, masło, oliwa z oliwek z porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, Ugotuj książkę: długi placek porowy, oraz Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. idealnie chcesz użyć 10-calowego maślanego naczynia żaroodpornego, które ma około 1 1/2 cala wysokości. Przyciąć końce porów i wyrzucić zewnętrzne dwie lub trzy warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Odetnij ciemnozielone wierzchołki, pozostawiając pozostałe bladozielone i białe sekcje w 2-calowych kawałkach. Umyć i drobno pokroić ciemnozielone części; umieścić je na patelni z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek i czosnkiem, tymiankiem i masłem. Gotować około 10 minut, aż zmiękną i rozłożyć je na dnie przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pozostałe kawałki poru stoją obok siebie w naczyniu. Zapakuj je szczelnie, aby smaki od spodu i z boczku, który idzie na wierzch, gotowały subtelnie i równomiernie przez pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać wino i wywar, na wierzch ułożyć boczek. Weź duży pasek woskowanego papieru, zwilż go pod kranem i zgniataj. Dopasuj to ciasno wokół porów i boczku; przykryj warstwą folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
5
Umieść naczynie w piekarniku na około godzinę. Pory powinny być w tym momencie ładne i delikatne, ale jeśli nie, daj im trochę dłużej (czas gotowania zależy od wielkości i wieku porów). Raz miękkie i miękkie, usunąć folię i papier woskowany; umieścić naczynie z powrotem w piekarniku na 20 minut, lub aż bekon jest chrupiące i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Usunąć boczek, drobno posiekać. Skosztuj soku w naczyniu do przyprawiania; Dostosuj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Podawać pory posypane chrupiącym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn