Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem

Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem
Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 1,22 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu. Mieszanka kieliszka wina, masło, oliwa z oliwek z porów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka, Ugotuj książkę: długi placek porowy, oraz Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. idealnie chcesz użyć 10-calowego maślanego naczynia żaroodpornego, które ma około 1 1/2 cala wysokości. Przyciąć końce porów i wyrzucić zewnętrzne dwie lub trzy warstwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij ciemnozielone wierzchołki, pozostawiając pozostałe bladozielone i białe sekcje w 2-calowych kawałkach. Umyć i drobno pokroić ciemnozielone części; umieścić je na patelni z kilkoma łyżkami oliwy z oliwek i czosnkiem, tymiankiem i masłem. Gotować około 10 minut, aż zmiękną i rozłożyć je na dnie przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Pozostałe kawałki poru stoją obok siebie w naczyniu. Zapakuj je szczelnie, aby smaki od spodu i z boczku, który idzie na wierzch, gotowały subtelnie i równomiernie przez pory.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
4
Dodać wino i wywar, na wierzch ułożyć boczek. Weź duży pasek woskowanego papieru, zwilż go pod kranem i zgniataj. Dopasuj to ciasno wokół porów i boczku; przykryj warstwą folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Umieść naczynie w piekarniku na około godzinę. Pory powinny być w tym momencie ładne i delikatne, ale jeśli nie, daj im trochę dłużej (czas gotowania zależy od wielkości i wieku porów). Raz miękkie i miękkie, usunąć folię i papier woskowany; umieścić naczynie z powrotem w piekarniku na 20 minut, lub aż bekon jest chrupiące i złocisty.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Usunąć boczek, drobno posiekać. Skosztuj soku w naczyniu do przyprawiania; Dostosuj w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
7
Podawać pory posypane chrupiącym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn