Ugotuj książkę: wieprzowina peklowana

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: peklowana wieprzowina. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 760 kalorii, 84g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać schab pieczeń, liście rozmarynu, oliwa z oliwek extra virgin, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ugotuj książkę: Jerk Pork, Ugotuj książkę: wieprzowina ze szczypiorkiem, oraz Ugotuj książkę: kotlety schabowe duszone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połóż mięso na powierzchni roboczej i odetnij cały tłuszcz i błonę. Używając młotka do mięsa, Funt do równej grubości 3/4 cala.
Połącz czosnek, rozmaryn i 6 łyżek oliwy z oliwek w małej misce. Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem do smaku, a połowę mieszanki czosnku równomiernie rozprowadzić na powierzchni. Przerzucić mięso, doprawić solą i pieprzem, przykryć pozostałą mieszaniną czosnku.
Posmaruj chapa (płaski kawałek żeliwa ustawiony nad ogniem) lub 12-calową kwadratową lub dwupalnikową prostokątną żeliwną patelnię z 1 łyżką oliwy z oliwek i podgrzewaj na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy na powierzchni.
Dodać mięso do gorącej powierzchni i gotować, aż będzie dobrze rumiane i chrupiące z pierwszej strony, o 10 protokół. W międzyczasie ułóż brzoskwinie wokół mięsa, pokrój bok w dół. Dot masło wokół i między brzoskwinie i niech gotować, aż ładnie zwęglone na stronie cięcia i lekko zmiękł, o 5 protokół.
Przełożyć na talerz i przykryć, aby się ogrzać.
Gdy mięso jest dobrze rumiane z pierwszej strony, obróć i gotuj z drugiej strony, dodając kolejną łyżkę oliwy z oliwek, w razie potrzeby, przez około 7 minut lub aż do smaku.
Przełożyć mięso na deskę do rzeźbienia, namiot luźno z folią i odstawić na 3 minuty.
Mięso pokroić i podać brzoskwinie razem.