Ugotuj książkę: trawa ziołowa Salsa
Przepis gotować książkę: trawy zioła Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 3 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 28 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szalotki, ocet ryżowy, sól, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem, Ugotuj książkę: polędwiczki w świeżej skórce ziołowej, oraz Ugotuj książkę: PBJ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść zioła i szalotki w robocie kuchennym lub mini-chopper i przetworzyć na grubą pastę.
Dodać ocet i sól i pulse do mieszania. Alternatywnie użyj moździerza i tłuczku, aby zmniejszyć zielenie do grubej pasty, a następnie dodaj ocet i sól i dobrze wymieszaj. Smak i dostosować przyprawy, jeśli chcesz.
Przenieść do małej miseczki i podawać z małą łyżeczką, aby goście mogli sobie pomóc.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.