Ugotuj książkę: Tortilla warzywna
Gotuj książkę: Tortillan warzywny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, jajka, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: kurczak i warzywa gliniane garnki ryż, Ugotuj książkę: letnie warzywa i pomidory Krwawa Mary, oraz Ugotuj książkę: PBJ.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 11-calowej patelni lub patelni na małym ogniu.
Dodać cebulę i smażyć na patelni, mieszając od czasu do czasu, przez 4 minuty, a następnie wymieszać paprykę, bakłażan i cukinię.
Gdy wszystko jest rumiane dodać pomidory, i niech gotować, aż woda odparuje i mieszanina zgęstnieje. Jajka ubić energicznie ze szczyptą soli w dużej misce. Zwiększyć ciepło pod warzywami. Wskazówka w mieszaninie jaj i gotować, delikatnie potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż spód jest ustawiony i lekko rumiane. Odwróć tortillę na pokrywce patelni lub talerza, a następnie delikatnie wsuń ją z powrotem na patelnię, ugotowaną bokiem do góry. Gotować, delikatnie potrząsając patelnię od czasu do czasu, aż spód jest ustawiony i złoty kolor.
Podawać natychmiast lub w temperaturze pokojowej, pokroić w kliny.
Uwaga: jeśli coś z tego zostało, jest smaczne podawane na zimno z odrobiną majonezu rozłożonego na górze.