Ugotuj książkę: Tatar z tuńczyka lub łososia
Ugotuj książkę: Wielki Tunan lub Tatar z łososia może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka koperku, filetu z łososia, liści endywii i grzanek oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Wielka chrupiąca i kremowa biała fasola z zieleniną, Ugotuj książkę: Tartine z tuńczykiem, oraz Ugotuj książkę: Jersey Shore Tuna Sub.
Instrukcje
Posyp ogórek solą i pozostaw na 15 minut podczas przygotowywania pozostałych składników. Spłucz i osusz na ręcznikach papierowych.
W średniej misce delikatnie wrzuć ogórek, rybę, cebulę i koperek z sokiem z limonki i oliwą z oliwek. Doprawić około 1/2 łyżeczki soli i szczyptą cayenne. Smak i dostosować przyprawy. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Podawać na liściach sałaty lub endywii, z grzankami tostowymi.
Uwaga: jeśli martwisz się jedzeniem surowych ryb z powodu pasożytów, użyj mrożonych ryb. Zamrażanie zabija pasożyty; wielu kucharzy sushi używa ryb, które zostały wcześniej zamrożone z tego powodu.