Gotuj książkę: Thai Chicken Karaage może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 9,13 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 73g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 1285 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, czosnek, skrobia kukurydziana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 88 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 24 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa, Ugotuj książkę: tajska Sałatka wołowa, oraz Ugotuj książkę: Kurczak z gałką muszkatołową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić solankę, połącz wszystkie składniki. Odstawić 1 szklankę solanki do użycia później.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2
Dodać udka kurczaka do pozostałej solanki, przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek Lub Guanciale, Pokrojony W Cienkie Paski Lub Siekany
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
3
Wyjąć kurczaka z solanki i umieścić kawałki w sitku lub durszlaku, pozwalając nadmiar solanki spuścić. Solankę należy wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Wlać wystarczającą ilość oleju do głębokiego garnka lub frytkownicy na blacie, aby przykryć kurczaka i podgrzać do 188°. Obficie odkurzyć kurczaka skrobią kukurydzianą i smażyć na złoty kolor. Użyj szczypiec, aby obrócić kawałki, aby uzyskać nawet brązowienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Wyjmij kurczaka z frytkownicy szczypcami lub łyżką szczelinową i przelej do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Dodaj cebulę, jalapeños, reserved 1 Puchar solanki, i sos chile, wrzucić do herbu, i doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Udekoruj kolendrą, miętą i bazylią i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są doskonałym wyborem dla tajskich. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.