Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty

Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj gotować książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty spróbuj. Ten przepis służy 6. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Jeśli masz kminek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: zupa orzechowa, Ugotuj książkę: Marokańska zupa z soczewicy, oraz Ugotuj książkę: zupa buraczana z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć szynkę i żeberka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, odtłuszczając powierzchnię piany i dodając wodę, jeśli odparowuje, aż mięso może spaść z kości, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wyjąć mięso z garnka i pokroić w kostkę, odrzucając kości i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odstawić mięso do garnka i dodać kiszoną kapustę, cebulę, śliwki, wino, pastę pomidorową, czosnek, grzyby, kminek i majeranek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
MajeranekMajeranek
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
śliwkiśliwki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodać kiełbasę i nadal gotować na małym ogniu przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
5
Kiełbasę wyjąć i pokroić w plasterki, włożyć do zupy i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
6
Tymczasem, w małej patelni, zrobić zasmażkę z papryki, o nazwie zaprazka. Roztopić masło na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką i papryką, tworząc zasmażkę. Gotować, mieszając, przez 1 minutę, następnie dodać do zupy i wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn