Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty

Ugotuj książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj gotować książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty spróbuj. Ten przepis służy 6. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Jeśli masz kminek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: zupa orzechowa, Ugotuj książkę: Marokańska zupa z soczewicy, oraz Ugotuj książkę: zupa buraczana z fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć szynkę i żeberka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, odtłuszczając powierzchnię piany i dodając wodę, jeśli odparowuje, aż mięso może spaść z kości, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wyjąć mięso z garnka i pokroić w kostkę, odrzucając kości i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Odstawić mięso do garnka i dodać kiszoną kapustę, cebulę, śliwki, wino, pastę pomidorową, czosnek, grzyby, kminek i majeranek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I PosiekanaKapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MajeranekMajeranek
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
śliwkiśliwki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać kiełbasę i nadal gotować na małym ogniu przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Kiełbasę wyjąć i pokroić w plasterki, włożyć do zupy i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
6
Tymczasem, w małej patelni, zrobić zasmażkę z papryki, o nazwie zaprazka. Roztopić masło na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką i papryką, tworząc zasmażkę. Gotować, mieszając, przez 1 minutę, następnie dodać do zupy i wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
świeża Resztkaświeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn