Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj gotować książkę: Słowacka zupa z kiszonej kapusty spróbuj. Ten przepis służy 6. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Jeśli masz kminek, cebulę, pastę pomidorową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 powie, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: zupa orzechowa, Ugotuj książkę: Marokańska zupa z soczewicy, oraz Ugotuj książkę: zupa buraczana z fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Włożyć szynkę i żeberka do dużego garnka i zalać wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, odtłuszczając powierzchnię piany i dodając wodę, jeśli odparowuje, aż mięso może spaść z kości, około 3 godzin.
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Wyjąć mięso z garnka i pokroić w kostkę, odrzucając kości i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Odstawić mięso do garnka i dodać kiszoną kapustę, cebulę, śliwki, wino, pastę pomidorową, czosnek, grzyby, kminek i majeranek. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować na wolnym ogniu przez 1 3/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kapusta Kiszona, Dobrze Odsączona I Posiekana
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Majeranek
Nasiona Kminku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
śliwki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Dodać kiełbasę i nadal gotować na małym ogniu przez 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
5
Kiełbasę wyjąć i pokroić w plasterki, włożyć do zupy i gotować na wolnym ogniu podczas przygotowywania zasmażki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
(dostosuj Według Własnego Gustu)
6
Tymczasem, w małej patelni, zrobić zasmażkę z papryki, o nazwie zaprazka. Roztopić masło na średnim ogniu, następnie wymieszać z mąką i papryką, tworząc zasmażkę. Gotować, mieszając, przez 1 minutę, następnie dodać do zupy i wymieszać, aby zmiksować.