Przepis gotuj książkę: słodko-kwaśne Wietnamskie skrzydełka mogą zaspokoić Twoje Wietnamskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ta przystawka ma 136 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24 i kosztuje 65 centów za porcję. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odebrać imbir, trawa cytrynowa, pieczone, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: słodko-kwaśny gulasz z bakłażana i cebuli, Gotuj książkę: Best-Ever American Wings, oraz Gotuj książkę: Classic Buffalo Wings dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Odetnij końcówki skrzydeł i zachowaj je do robienia zapasów. W misce wystarczająco dużej, aby pomieścić skrzydła, połączyć sok z limonki, brązowy cukier, sos rybny, nektar mango, SOS chile, czosnek, kolendra, imbir, trawa cytrynowa, i orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Hiszpańskiego Czerwonego Wina
1 Do 1-1/3 Szklanki Wody
Sos Rybny
Eliksir G
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Czosnek Blanszowany
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodać skrzydełka i dokładnie wymieszać. Zamarynuj skrzydła w lodówce przez 1 do 24 godzin (im dłużej, tym lepiej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni. Wyłożyć płytką patelnię do pieczenia folią. Pokryj stojak z drutu nieprzywierającym sprayem do gotowania i umieść stojak na patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Odcedzić kurczaka i zarezerwować marynatę. Ułóż skrzydła na stojaku (gładka powierzchnia w dół) i piecz przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
5
Spuścić nagromadzony płyn z patelni. Skrzydła zalać marynatą, obrócić i ponownie zalać. Piecz, aż skrzydła zmienią kolor mahoniowy, o kolejne 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Na talerzu ułożyć warstwę sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
7
Dodać skrzydełka na wierzchu sałaty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.