Ugotuj książkę: szpinak śmietankowy

Ugotuj książkę: szpinak śmietankowy
Gotować książkę: śmietana szpinak może być tylko przystawka szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,53 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz naprawdę oliwę z oliwek, czosnek, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ugotuj książkę: Klasyczny szpinak śmietankowy, Ugotuj książkę: ciasto szpinakowe Quesadilla, oraz Jak gotować: lakto-wegetariański szpinak kremowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku pasty imbirowo-czosnkowej, pulsuj imbir, czosnek i szczyptę soli w robocie kuchennym lub blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa ImbirowaPasta Czosnkowa Imbirowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj trochę wody, aby rozrzedzić pastę. Przechowywać w przykrytym pojemniku z odrobiną oliwy z oliwek na powierzchni. Trzyma przez około tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
W przypadku szpinaku roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj 1 dużą łyżkę pasty imbirowo-czosnkowej i gotuj przez minutę, wirując w maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Czosnkowa ImbirowaPasta Czosnkowa Imbirowa
Batoniki Heath (każdy), PokruszoneBatoniki Heath (każdy), Pokruszone
5
Dodać ziemniaki i mieszać, aż dobrze pokryte. Doprawić solą i pieprzem. Zmniejszyć ogień do średnio niskie, przykryć, i gotować do miękkości, ale nie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Dodaj śmietanę i ułóż szpinak w garnku, naciskając go, aby zmieścić wszystko. Przykryć i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 10 protokół. Szpinak wsypać do ziemniaków i śmietany i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski2 Szklanki (po 3-1/2 Uncji Każda) Budyniu Cytrynowego W Rozmiarze Przekąski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn