Ugotuj książkę: Sullivan ' s Island Shrimp Bog
Ugotuj książkę: Sullivan ' s Island Shrimp Bog może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 4,54 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 41g białka, oraz 18g tłuszczu. Jeśli masz ziemi cayenne, krewetki, cytryna, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 104 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Shrimp Sullivan ' s Island, Sullivan ' s Island Bacon and Shrimp Bog, oraz Ugotuj książkę: krewetki Biryani dla podobnych receptur.
Instrukcje
W drobnoziarnistym sitku dobrze opłucz ryż pod zimną bieżącą wodą.
Dobrze odcedzić; odstawić.
W dużym ciężkim holenderskim piekarniku lub stockpot, gotować boczek na średnim ogniu, aż złoty, o 5 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść boczek do naczynia wyłożonego papierowym ręcznikiem; odstawić.
Wylać i wyrzucić wszystkie oprócz 3 łyżek tłuszczu boczku pozostałego w garnku.
Dodać cebulę do garnka i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 3 protokół.
Dodać odsączony ryż, sól, gałka muszkatołowa, czarny pieprz, i cayenne i mieszać przez 1 minutę.
Wymieszać w bulionie, pomidory z płynem, sok z cytryny, i sos Worcestershire. Doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek, zmniejszyć ogień i gotować delikatnie przez 20 minut. Mieszać w gotowanego boczku i krewetki i gotować odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż krewetki są gotowane przez, dodając więcej bulionu, jeśli ryż wydaje się być suszenie, o 10 protokół. Wymieszaj bagno widelcem. Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Posypać natką pietruszki, udekorować cytryną i od razu podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.