Ugotuj książkę: soczewica z prażonymi burakami

Ugotuj książkę: soczewica z prażonymi burakami
Ugotuj książkę: soczewica z prażonymi burakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 428 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz liść laurowy, oliwę z oliwek, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: soczewica z pancettą, Ugotuj książkę: Grillowana soczewica, oraz Gotuj książkę: podstawowe soczewica Francuska.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Buraki owinąć pojedynczo w folię aluminiową i umieścić na patelni do pieczenia. Buraki upiec do miękkości, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Podczas pieczenia buraków soczewicę opłucz w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Włóż soczewicę do średniego garnka z 3 szklankami wody, cebulą, ząbkami czosnku i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, zmniejszyć ogień do niskiej, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż cała woda została wchłonięta i soczewica są miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
W razie potrzeby dodaj więcej wody. Użyj łyżki szczelinowej wyłowić cebulę, czosnek i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Buraki wyjąć z piekarnika, rozpakować, a gdy ostygnie na tyle, aby się nimi zająć, zdjąć Skórki. Buraki pokroić w kostkę, a następnie dodać do len - tils. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Przełożyć do naczynia i obficie skropić naprawdę dobrą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia, udekorować dużą ilością posiekanej natki pietruszki i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn