Ugotuj książkę: Seviche z owocami morza z cytrusami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: Seviche z owocami morza z cytrusami spróbuj. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu 4 liście sałaty boston, pępek pomarańczy, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: oliwa z oliwek ciasto cytrusowe, Ugotuj książkę: wieprzowina i owoce cytrusowe z Ratatouille, oraz Ugotuj książkę: Jícama-Sałatka z awokado z cytrusowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jeśli używasz ryb, pokrój filety poprzecznie na prostokąty o szerokości 1 cala i grubości 1/3 cala; umieść w dużej szklanej misce. (Lub umieścić pokrojone przegrzebki w misce.)
Pokrój 1/2 cala od góry i na dole każdej pomarańczy. Pojedynczo, stań każdą pomarańczę na desce do krojenia, pokrój skórę i biały rdzeń z pomarańczy; Odrzuć. Użyj ostrego cienkiego noża, aby uwolnić segmenty z błon owoców; Wrzuć segmenty do miski z rybami. Wycisnąć sok z membran do miski; wyrzucić membrany. Pokrój górną i dolną część grejpfruta; Usuń segmenty w ten sam sposób, dodając do miski z rybą. Wycisnąć sok z membran do miski; wyrzucić membrany.
Dodaj sok z limonki, cebula, chile, i posiekaną kolendrę; wrzucić delikatnie połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią umieszczoną równo z powierzchnią, upewniając się, że ryba jest zanurzona w soku z cytrusów. Przechowywać w lodówce przez 3 godziny, rzucając ryby trzy razy.
Linia cztery małe szklane miski lub talerze z liści sałaty; łyżka w seviche z sokami.
Dekoruj limonką i gałązkami kolendry.