Ugotuj książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée

Ugotuj książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz koszerną sól, radicchio, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Radicchio, indyk i sałatka z groszku śnieżnego, Ugotuj książkę: Sałatka winogronowa, migdałowa i Radicchio z czarnymi oliwkami, oraz Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio.

Instrukcje

1
Za pomocą moździerza i tłuczku lub ciężkiego noża rozgnieść czosnek i sól, aż utworzy się pasta. (Jeśli używasz noża, mielenie czosnku z solą, a następnie rozbić płaskim ostrzem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Na patelni na średnim ogniu, podsmażyć kiełbasę na oleju, aż rumiane, o 5 protokół. Sir w pasty czosnkowej i octu i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż czosnek jest pachnący, Inny 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Umieścić radicchio i frisée w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać mieszaninę kiełbasy i patelni kapiele i wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawać natychmiast, przyprawiając więcej soli i oleju do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia55
Magazyn