Ugotuj książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Sałatka z kiełbasą z Radicchio i Frisée spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.53 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 516 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz koszerną sól, radicchio, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Radicchio, indyk i sałatka z groszku śnieżnego, Ugotuj książkę: Sałatka winogronowa, migdałowa i Radicchio z czarnymi oliwkami, oraz Gotuj książkę: Figa, Taleggio i Pizza Radicchio.
Instrukcje
Za pomocą moździerza i tłuczku lub ciężkiego noża rozgnieść czosnek i sól, aż utworzy się pasta. (Jeśli używasz noża, mielenie czosnku z solą, a następnie rozbić płaskim ostrzem.)
Na patelni na średnim ogniu, podsmażyć kiełbasę na oleju, aż rumiane, o 5 protokół. Sir w pasty czosnkowej i octu i gotować, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki, aż czosnek jest pachnący, Inny 1 do 2 protokół.
Umieścić radicchio i frisée w dużej misce.
Dodać mieszaninę kiełbasy i patelni kapiele i wrzucić dobrze.
Podawać natychmiast, przyprawiając więcej soli i oleju do smaku.