Ugotuj książkę: Salame ala Diavolo
Gotuj książkę: Salame ala Diavolo jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 734 kalorie, 30g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 20 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn focaccia, oliwę z oliwek, ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet szampański, można śledzić to danie główne z Champagne Jello Parfaits-Niskokaloryczne jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: PBJ, Gotuj książkę: Gingersnaps, oraz Ugotuj książkę: Barszcz dla podobnych receptur.
Instrukcje
W przypadku marynowanej papryki: Rozgrzej piekarnik do 260°. rozetnij paprykę wzdłuż, ale pozostaw w całości.
Połóż je na blasze do pieczenia. Paprykę lekko ubrać w oliwę z oliwek i piec w piekarniku przez 10 minut, lub aż lekko zmięknie.
Połącz ocet, wodę, sól, cukier, goździki, ziarna pieprzu, tymianek i liść laurowy razem w garnku i doprowadzić to wszystko do wrzenia na palniku.
Wlać mieszaninę na paprykę.
Odstawić do ostygnięcia, odsłonięte, w temperaturze pokojowej. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet, posiekane oliwki, paprykę i płyn do wytrawiania.
Rozłóż tę mieszaninę na wewnętrznej stronie wszystkich kromek chleba, zastrzegając trochę wrzucić z rukolą. Na dolnych połówkach kanapki, naprzemienne warstwy sera i mięsa. Każdą kanapkę odłożyć rukolą i zamknąć górną połową chleba. Pokroić na pół lub służyć jako jeden cały kwadrat.