Ugotuj książkę: Różowa Zieleń
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: Pink Greens spróbuj. Ten przepis służy 2 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, ocet sherry, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Czarne oliwkowe Mini bliny z różowym Mascarpone, łososiem i burakami konserwowymi, Ugotuj książkę: Polenta duszona z dusz, oraz Ugotuj książkę: kurczak ceglany z zielenią musztardową.
Instrukcje
Buraki umyć i przyciąć. Jeśli łodygi są bardzo grube, warto je nieco przyciąć.
W dużej patelni sauté na średnim ogniu, sauté czosnek, szalotka, i płatki czerwonej papryki w oliwie z oliwek, aż lekko rumiane.
Dodaj czarny pieprz, cukier i sól.
Na patelnię ułożyć buraki, zalać 1/4 szklanki wody i natychmiast przykryć. Po ugotowaniu zieleni, 1 do 2 minut, zdejmij pokrywkę i wymieszaj. Gotować przez kolejne 1 do 2 minut, pozwalając wodzie odparować.
Tuż przed podaniem zalej octem zieleninę.