Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami

Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami
Przepis ugotuj książkę: Risotto z grzybami, oliwkami i porami może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz parmezan, por, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: szafranowe Risotto z pieczarkami, Ugotuj książkę: makaron jajeczny z fasolą Fava, porami i smalcem, oraz Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać masło i naoliwić kuchenkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Podsmażyć pory do miękkości, ale nie rumiane, o 2 protokół. Wymieszać z ryżem, upewniając się, aby dokładnie pokryć tłuszczem. Wymieszaj grzyby, oliwki i 3 1/4 szklanki bulionu (uważaj na rozpylanie oleju).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Zablokuj pokrywę na miejscu i nad wysokim ciepłem doprowadzaj do wysokiego ciśnienia. Wyreguluj ciepło, aby utrzymać wysokie ciśnienie i gotuj przez 4 minuty. Zmniejsz ciśnienie, umieszczając kuchenkę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
4
Zdejmij pokrywę, odchylając ją od siebie, aby umożliwić ucieczkę pary.
5
Risotto będzie w tym momencie dość zupy. Ustaw kuchenkę na średnim ogniu i gotuj na wolnym ogniu, energicznie mieszając co minutę, aż mieszanina zgęstnieje i ryż jest miękki, ale nadal żucia, 3 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
6
Dodać trochę więcej bulionu, jeśli mieszanina wyschnie, zanim ryż osiągnie pożądaną konsystencję. Wyłączyć ogień, wymieszać parmezan i dodać sól do smaku (w razie potrzeby).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn