Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej

Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej
Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej jest Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, olej canolan, mąka kukurydziana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, Ugotuj książkę: pstrąg Amandine, oraz Pstrąg Kukurydziany.

Instrukcje

1
Podgrzej dużą, ciężką patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Pstrąga otworzyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
PstrągPstrąg
3
W szerokiej misce wymieszać mąkę kukurydzianą, mąkę, 1 łyżeczkę soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Pstrąga zanurzyć w mieszance mąki kukurydzianej tylko po stronie ciętej. Upewnij się, że jest dokładnie pokryty. Jeśli nie gotujesz od razu, umieść rybę na talerzu w jednej warstwie, odkrytej, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki KukurydzianejMieszanka Mąki Kukurydzianej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Dodaj 2 łyżki oleju rzepakowego do gorącej patelni, a gdy jest tuż poniżej palenia, ostrożnie dodaj 1 lub 2 pstrąga-jednak wiele zmieści się w Twojej patelni-strona do góry. Po 1 minucie dodaj 2 łyżeczki masła do patelni. Obserwuj skórę, a kiedy zobaczysz, że zaczyna się wgłębiać i zwijać (zajmie to około 2 minut), obróć rybę. Gotować po stronie skóry przez 30 sekund do minuty, aż ryba zacznie się zwijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjmij z patelni i utrzymuj ciepło w niskim piekarniku, podczas gdy powtarzasz z pozostałym olejem, masłem i rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Podawać na gorąco, z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn